Projekter Ecuador

Projekterne i Ecuador spænder vidt. Som volontør i Ecuador har du mulighed for at beskæftige dig med alt fra jungleprogrammer, naturprojekter, dyreprojekter, undervisning, socialt arbejde, pleje og omsorg. Projekterne er lokaliseret forskellige steder i hele Ecuador, og det er op til dig om vi vil arbejde i jungle, højland, kystområde, større byer eller på Galápagos øerne.

I Ecuador samarbejder Mundo med organisationen New Horizons, der håndterer de forskellige projekter. De sørger for at holde os opdateret omkring ændringer på projekterne så vi i Danmark er informeret derom. Desuden udvikles der løbende nye projekter og midlertidige kampagner, som det er muligt at deltage i. New Horizons råder over mange projekter, hvorudfra vi har udvalgt de, der gør en forskel for de involverede og som vi finder mest givende og spændende – men hvis du har et specifikt ønske om et projekt, så forhør dig endelig hos os.

New Horizons opkræver en inskriptionsudgift der varierer fra 100 – 650 $. Dette dækker over de omkostninger det kræver at arrangere opholdet på projektet og indeholder blandt andet kost og logi på jungleprojekterne samt flybillet til og fra Galápagos. Se detaljeret projektbeskrivelse for en uddybning af det pågældende projekts inskriptionsafgift.

Projekt
ABEI
CEPIM
CHAUPILOMA
Children’s Street Program
CIMEI
Hospital Oscar Jandly
La Orense
Parroquia Sucre
Puerto el Morro
Puni
SICGAL