Puni-Rumiyacu

Puni-Rumiyacu ligger et godt stykke inde i den ecuadorianske del af Amazonas, tre timers kørsel fra Tena. Projektet er et lille indianersamfund, der består af 7-8 familier, der lever af sammen at dyrke bananer, kakao, kaffe, yuca og majs og opdrætte høns – mest til eget brug, men noget sælges videre i Tena. Landsbyen har deres egen lille skole med én lærer til ca. 20 børn i alderen 3-12 år.

Som volontør bor man i sit eget hus i landsbyen og hjælper familierne med alt fra arbejde i markerne og forbedring af landsbyens faciliteter til undervisning i den lille skole. Her er varmt og fugtigt, toiletforholdene er primitive og der er ingen elektricitet i landsbyen. Til gengæld bor man midt i regnskoven med alle dens lyde og lugte og får mulighed for at støtte og hjælpe familierne i landsbyen, der ellers har meget lidt at leve af. Volontører skal være forberedt på og have lyst til at bo afsondret i perioden, da der er begrænsede muligheder for at tage ind til den nærmeste by Tena.

Inskriptionsafgiften er 400 $ der dækker indregistrering, afhentning i Tena, privat guide, indkvartering og kost i en måned.