Programa Bendición de Díos

Projekt ligger i landsbyen Aloten ango ca. 14 km. fra Antigua. Julio Cesar startede i 2002 dette projekt, da han mente, at der burde gøres noget for de fattige børn i Alotenango. Børnene på projektet har ikke tidligere haft adgang til uddannelse, da de har arbejdet for at supplere familiens indkomst. På bare 1 år har Julio Cesar ved egen oplysningskampagne fået forældre overbevist om vigtigheden af en uddannelse, og der er nu 250-300 børn tilknyttet projektet. Børnene bliver undervist i diverse almene fag, såsom matematik, engelsk, spansk, naturfag og sport. Desuden er der snedker- og sy-værksted på projektet, hvor børnene får indsigt og udviklet færdigheder indenfor forskellige håndværk.

Volontørens opgave er at hjælpe med undervisningen, samt iværksætte diverse aktiviteter.

Det er vigtigt at yde omsorg overfor børnene, da de ofte ikke får så meget omsorg hjemme. Volontøren har mulighed for at hjælpe og udvikle projektet, som vokser hurtigt og hele tiden er i udvikling.

Vær opmærksom på, at projektet holder lukket i en periode omkring jul og nytår (primo december – medio januar). Der kan dog være brug for assistance alligevel grundet forskellige aktiviteter.