Rejseforløb

Med Mundo kan du vælge at rejse til enten Ecuador eller Guatemala. Rejsen er 100 procent individuel forstået på den måde, at du selv bestemmer, hvornår du vil af sted, hvor længe du vil være væk og hvor du vil arbejde. Det er ingen forudsætning at tale spansk, da du lærer dette undervejs på sprogskole, der desuden tilbyder diverse aktiviteter og sociale arrangementer. Igennem indlogeringen hos en lokal familie får du et indgående kendskab til den pågældende kultur, mens du igennem volontørarbejdet hjælper lokalbefolkningen og ikke mindst får en uforglemmelig oplevelse.

Første skridt på vejen er at kontakte os og deltage i et informationsmøde, hvor du vil blive introduceret yderligere til Mundo som organisation, det pågældende land, samt det mere praktiske angående din rejse. Du kan tilmelde dig til infomøde i boksen til højre, eller skrive en mail, hvis du har uddybende spørgsmål.

Rejsefoløb – Guatemala
Rejseforløb – Ecuador

Mundo samarbejder med Lægernes Vaccinations Organisation, som tilbyder rejsende med Mundo 15 % rabat på vaccinationer til Guatemala og Ecuador.

Vaccinationerne foretages af praktiserende speciallæger, der er eksperter i rejsevacciner og derfor ved hvilke vaccinationer, netop du skal have. Du kan blive vaccineret på klinikkerne i København, Aarhus og Aalborg. Se hvilke vacciner, der anbefales til Ecuador og Guatemala.